Recensioner

Recensioner

5.0 Fantastiskt

43 betyg

Filtrera efter betyg

42

1

0

0

0

Recensioner du kan lita på

Alla våra betyg kommer från äkta kunder efter verifierade besök

  • VZ

    Vera Z.

    okt. 6, 2021

  • Laila L.

    sep. 24, 2021

  • Catti L.

    sep. 7, 2021

  • Laila L.

    aug. 30, 2021

  • Catti L.

    aug. 19, 2021

  • Therese M.

    aug. 18, 2021

    Med en extrem närvaro och omsorg visste Jacob exakt var han skulle söka sig fram och hur kroppens olika kroppsdelar samarbetar. Rekommenderar Jacob starkt.

  • Laila L.

    aug. 2, 2021

  • Felicia L.

    juli 16, 2021

    Lyhörd, nyfiken - behövs för att felsöka och hitta problematik, noggrann och duktig. Redan bokat en ny tid! Väldigt proffsig upplevelse hos Jakob!.

  • Souroush H.

    juli 16, 2021

    Väldigt kunnig och extremt bra massage! Starkt rekommenderad..

  • KA

    Kristina A.

    juli 12, 2021

    Jag har problem med en axel sedan många år och har provat massage tidigare utan någon förbättring. Idag provade jag medicinsk massage hos Jakob och är mycket nöjd. Jakob hittade triggerpunkter ingen annan massör hittat tidigare..

  • Catti L.

    juli 7, 2021

  • RD

    Rosa D.

    juli 7, 2021

    Sjukaste bästaste massage jag haft.

  • Catti L.

    juni 30, 2021

    Mycket bra upplevelse av en fantastiskt duktig och noggrann massör. Jag är mycket nöjd och har redan bokat en ny tid. Rekommenderas verkligen!.

  • KB

    Kajsa B.

    juni 28, 2021

  • Leann Z.

    juni 28, 2021

    Det var bra, hjälpte verkligen 👍.

  • Johan S.

    juni 24, 2021

    Jakob är kunnig och trevlig. Gav mig nya tankar om hur jag kan göra min kropp mer smidig!.

  • VG

    Victoria G.

    juni 23, 2021

    Jättebra massage på djupet. Bra nypor..

  • Sofie H.

    juni 21, 2021

    Kan verkligen rekommendera! min stela axel känns som ny igen :) lyhörd och inget dömande bemötande, kan verkligen rekommendera ett besök.

  • Jonas V.

    juni 21, 2021

    Jakob gav mig en behandling som hjälpte mig att arbeta med svåra omständigheter som tärde på både kropp och psyke. Jag fick sålunda tillbaka nyfikenheten att undersöka hur rörelsen kunde få mig att vila i kroppen. Jag har fått möjligheten att bättre kunna navigera i mitt mående, något som redan gett resultat, då jag upplever att jag får en långt bättre nattsömn än före besöket. Mitt besök hos Jakob innebar att jag kunde unna mig att bli mött på mina premisser för en verkligt holistisk behandling; Något vi alla behöver ge oss själva, med jämna mellanrum..

  • Laila L.

    juni 17, 2021

    Noggrann och väldigt proffesionell Har redan bokat nytt besök Rekommenderar starkt.

  • VG

    Victoria G.

    juni 16, 2021

    Många ömma punkter knådades ut. Gick därifrån avslappnad som en överkokt sparris!:-) Ska dit nästa vecka också..

  • Viatrix W.

    juni 16, 2021

  • Linnea J.

    juni 15, 2021

    Med Jakob får jag jobba med nuet, det som har varit och hur jag kan hantera framtiden på olika sätt. Upptäcker mig själv på djupet och lär känna min kropp på nya sätt, för att med del av hans hjälp kunna läka mig själv. Han lyssnar, förstår och kommer med utmanande inputs. Väldig fin upplevelse varje gång!.

  • Karina B.

    juni 14, 2021

    Jag blev väl mottagen. Jakob är väldigt inlyssnande och anpassade behandlingen efter mina behov. Behandlingen var mycket behaglig. Jag valde djupvävnadsmassagen, och han hittade några ömma ställen på ena sidan av ländryggen. Efter behandlingen har jag känt mig avslappnad, rörligare och smidigare i både rygg och axlar. Jag kommer att boka fler behandlingar efter behov och kan varmt rekommendera Jakob Lundén!.

  • Sanne P.

    juni 1, 2021

    Jakob fick mig att känna mig trygg och lyssnad på. Det gör stor skillnad att verksamheten har en helhetssyn på hälsa, visste inte riktigt hur stor skillnad förrän jag gick hit. Healingen och massagen var genomgående och riktigt bra! Bästa djupvävnadsmassagen jag fått!.